Vinovia

Úspešná účasť našej firmy na výstave Gastro Danubia 2023 nám priniesla nové možnosti a aj uznanie našej práce. Táto výstava bola pre nás výbornou príležitosťou predstaviť skvelé bulharské víno širokej verejnosti a profesionálnej komunite.

Triumf nášho vína

Máme radosť, že sme mohli byť vystavovateľmi na tejto súťaži. Okrem toho, že sme získali nové kontakty, mali sme aj jedinečnú príležitosť prezentovať náš vybraný sortiment vín. Jedným z našich najväčších úspechov na tejto výstave bolo, že vynikajúce vínko Merul Reserva ročník 2017 získal významné ocenenie. V súťaži Danubius Gastro Wine Champion 2023, kde hodnotila verejnosť, obsadil Merul Reserva skvelé 3. miesto. Toto ocenenie potvrdilo, že naše víno si získalo srdcia a podporu nielen odborníkov, ale aj návštevníkov výstavy. Musíme povedať, že majú výborný vkus!

Naše víno Merul Reserva je skutočnou perličkou v našej kolekcii. Jeho výnimočná chuť a vôňa sú výsledkom starostlivého procesu pestovania hrozna a starostlivého vinifikácie. Tento ocenený ročník 2017 sa vyznačuje hĺbkou a komplexnosťou, čo ho robí ideálnym spoločníkom pri špeciálnych príležitostiach alebo ako darček pre milovníkov vína. A myslíme si, že aj návštevníci výstavy to takto cítili. Súťažné ocenenie je dôkazom, že naše víno očarilo ľudí a zanechalo po sebe vynikajúci dojem. A nás napĺňa spokojnosťou, že vďaka tejto súťaži sme mohli potešiť našich verných zákazníkov a zároveň zaujať nových.

Vďaka za vašu podporu

Okrem toho, že sme získali ocenenie za náš Merul Reserva, účasť na výstave Gastro Danubia nám umožnila rozšíriť naše obchodné kontakty. Stretnutie s odborníkmi, predajcami, someliérmi a inými nadšencami vína nám poskytlo príležitosť nadviazať vzťahy a diskutovať o možnostiach spolupráce. Tieto nové kontakty nám otvárajú dvere pre nové obchodné príležitosti a môžu nám pomôcť pri ďalšom raste a úspechu firmy.

Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporili a ocenili naše víno!

Uverejniť komentár