červené suché víno

  • AplauZ - Cabernet Sauvignon Reserve

    AplauZ  – Cabernet Sauvignon Reserve

    Víno s veľkým počtom medzinárodných ocenení. Výnimočné a preto dostupné už len v limitovanej edícii!

    Pridať do košíka
  • AplauZ - Melnik 55 PREMIUM Reserve

    AplauZ – Melnik 55 PREMIUM Reserve

    Krásna koncentrovaná rubínová farba. Prvotná aróma je zem a čokoláda – mimoriadne atraktívna a unikátna. Pri druhom nadýchnutí sa dá zachytiť zrelé červené ovocie, čierne olivy, mokka káva a indigo. Telo je stredne plné, elegantné s dobrou sviežosťou, príjemnými tanínmi a dlhým a nezabudnuteľným záverom. Skvelé víno s charakterom, ktoré ho jasne odlišuje od iných. S dlhodobým potenciálom starnutia.

    Veľmi obmedzené množstvo, maximálne 300 fliaš v ročníku.

    Pridať do košíka
  • RARE VARIETIES: RUEN

    RARE VARIETIES: RUEN

    Víno vyrobené z odrody, ktorá nerastie nikde inde vo svete. Výnimočné a preto dostupné len v limitovanej sérii! Pre znalcov a zberateľov vína.

    Pridať do košíka
  • Villa Armira Cabernet Sauvignon ReservaVypredné

    Villa Armira Cabernet Sauvignon Reserva

    Tmavá rubínová farba s fialovými odtieňmi. Aróma sa pomaly rozvíja s akcentami tabaku, kože a karamelových cukríkov. Ľahké, voňavé telo so suchým koncom. Víno treba vypiť okamžite, tak je lahodné! Cabernet Sauvignon je jedným z troch vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktoré získalo zlatú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Je to lahodné a ľahko sa spriatelí a akýmkoľvek jedlom: či už s kompletným menu, kde bude dominovať kvalitné jahňacie s brusnicovou omáčkou, ale aj domáce lečo s klobáskou pretvorí na gurmánsky zážitok! Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.

    Viac info
  • Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve

    Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve

    Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.

    Pridať do košíka